Salarisadministratie

Als ondernemer bent u, indien u personeel in dienst heeft, wettelijk verplicht om een salarisadministratie bij te houden. Naast de complexe materie die de salarisadministratie met zich meebrengt, wijzigen de regels van de fiscale en sociale wet- en regelgeving continu. De loonadministratie is dan ook een tijdrovende klus. Uw salarisadministratie uitbesteden biedt hierbij uitkomst. Zo bent u zeker van een juiste en tijdige uitvoering van uw salarisadministratie en kunt u zich bezighouden met ondernemen.

Uw salarisadministratie uitbesteden

Door uw salarisadministratie aan ons uit te besteden, kunt u zich met een gerust hart focussen op uw kerntaak: ondernemen. Onze salarisadministrateurs zijn op de hoogte van alle medische CAO’s, pensioenfondsen en gangbare salarissen (ook indien een CAO ontbreekt). 


Heeft u vragen met betrekking tot uw loonadministratie? Geen probleem, u kunt ons altijd bereiken. Ontzorgen staat bij ons hoog in het vaandel.

Salarisadministratie bij Vos & Steehouwer Belastingadviseurs

De salarisadministratie kent zowel standaard als incidentele werkzaamheden. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, zullen wij uw maandelijkse werkzaamheden geheel uit handen nemen.

Daarnaast kunt u altijd bij ons terecht voor incidentele werkzaamheden. Doordat u niet éen duur pakket hoeft af te nemen, kunt u op deze manier geld besparen.

De maandelijkse salarisadministratie bestaat onder andere uit het verwerken van de salarismutaties, het verstrekken van de salarisberekeningen en het verzenden van de loonaangifte naar de Belastingdienst. Daarbij is ook de jaarlijkse vakantiegeldberekening en het verstrekken van de jaaropgave inbegrepen.


Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht voor de afhandeling van uw maandelijkse aangifte pensioenfonds en pensioenadministratie.

Daarnaast helpen wij u graag met overige salarisadministratieve diensten zoals:

  • Advies per telefoon of e-mail;
  • Opstellen arbeidsovereenkomsten;
  • Opstellen werkgeversverklaringen;
  • Aanvraag zwangerschaps- en of ziektewetuitkeringen;
  • Ziekmeldingen Arbodienst/Verzuimverzekeraar;
  • Naverrekening Verzuimverzekeraar;
  • Maandelijkse loonjournaalpost in pdf;
  • Proformaberekeningen.

Wilt u uw salarisadministratie uitbesteden aan ons of wilt u meer informatie?
Neem dan gerust contact met ons op, we staan u graag te woord.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wij werken onder andere met de volgende softwarepakketten