Startende ondernemers

Wanneer u het besluit heeft genomen om voor uzelf te beginnen, is het verstandig om u goed te laten adviseren. Te vaak zien wij dat startende ondernemers verkeerde keuzes maken. Deze verkeerde keuzes kosten vaak veel geld en hadden eenvoudig voorkomen kunnen worden.
Bij Vos & Steehouwer Belastingadviseurs helpen wij u graag met het maken van de juiste keuzes, zodat u een vliegende start kunt maken.

Begeleiding van startende ondernemers

Als startende ondernemer krijgt u te maken met veel verschillende aspecten van het ondernemen. Het is belangrijk om hier een goede start in te maken. We begeleiden u dan ook graag vanaf de start; te beginnen met het kiezen van de juiste bedrijfsvorm van uw onderneming. Dit is een belangrijke eerste keuze, waarmee al veel geld bespaard kan worden.

Administratie voor starters

Naast begeleiding en advies ontzorgen wij door de administratie uit handen te nemen. Administratieve werkzaamheden worden veelal onderschat door startende ondernemers, wat tot fouten of zelfs een onvolledige administratie kan leiden. Dit kost vaak meer geld dan het uitbesteden van de administratie.

Door uw administratie uit te besteden, bent u er zeker van dat de administratie op orde is. U houdt overzicht over uw financiƫle administratie en hoeft hier verder geen tijd en energie in te steken. Hierdoor kunt u zich bezighouden met ondernemen.

Bent u van plan om voor uzelf te beginnen of wilt u meer informatie?
Neem dan contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak. 

Neem contact met ons op

Wij werken onder andere met de volgende softwarepakketten